The Hove festival continuously publish news, blog posts and release new artist for their festival line up. Hove also have a program for movies, literature, theater and art.

Festival plugin: The combination of wordpress and wp-festival plugin provide the tools they need for the web solution and admin of line up and the festival program.

Technical implementation: mIr consult
Web design: brenneriveien
Client: hove festivalen
Website: www.hovefestivalen.no


Om Festivalen:
Med 72 internasjonale og norske artister, 72.000 besøkende, 53.000 solgte billetter og 5.000 akkrediterte hver dag, markerte Hovefestivalen seg allerede i sitt første år som Norges største rockefestival. Vi legger vekt på interessant booking og en helhetlig festivalopplevelse, med camp på området og flere kunstneriske uttrykk på programmet. Vi har også et særskilt fokus på miljø og CO2-problematikk, og er festivalen for deg som ikke bare vil ha de beste artistene, men også synes at dette med telt, natur, strand og vann hører med til den perfekte festivalopplevelsen.Hovefestivalen serverer internasjonale og norske artister i en unik setting på en øy utenfor Arendal. I tillegg får du rare og fine kunstopplevelser og du får se spennende filmer som ikke har kommet på kino ennå. Og vi serverer variert og økologisk mat. Hovefestivalen er en foregangsfestival på miljø. Ikke bare fordi vi vil bevare den flotte naturen rundt festivalområdet, men også fordi vi tror at festival er et godt utgangspunkt for vekke miljøengasjement, både hos festivalgjestene og hos våre samarbeidspartnere.